Fitmix

Dit is een work-out voor volwassenen op basis van cardio-oefeningen gecombineerd met spierkracht training. In de les wordt gewerkt aan de conditie en kracht. Dit allemaal op hedendaagse muziek met een lekkere beat. Ook wordt er in de les gebruikt gemaakt van gewichtjes waardoor de spieren nog sterker worden. De buikspieren worden in deze les veel getraind. U zult na een aantal weken merken dat u zich fitter voelt en dat de kracht in uw lichaam toeneemt. Iedereen kan deze les op zijn eigen niveau meedoen en is daarom dus voor iedereen toegankelijk!

Bij deze les wordt er gewerkt met een strippenkaart van 5 of 10 keer, deze is 15 weken geldig vanaf de datum dat u de strippenkaart koopt! De strippenkaart van 5 keer kost € 35,00 de strippenkaart van 10 keer kost € 55,00. De strippenkaart mag ook gebruikt worden bij de Zumba! Een losse les kost € 6,50.

Kledingvoorschrift: Lekker zittende kleding waarin u goed kunt bewegen, er kan gesport worden op gymschoenen (geen buitenschoenen). Neem voldoende drinken en een handdoek mee! Deze les duurt 60 minuten.

Opgeven voor deze les is verplicht i.v.m. maximaal aantal sporters. Er wordt gewerkt met een groepsapp waaraan u toegevoegd kan worden en u zo kan opgeven voor de les.

Proefles volgen? App dan even naar: 06-46567170