Kinderdans

Deze les is voor kinderen vanaf 2,5 jaar t/m groep 1 van de basisschool. Op spelenderwijs leren de leerlingen hun eigen lichaam kennen en motorisch te ontwikkelen, denk dan aan dansjes waarin de leerlingen lichaamsdelen isoleren door bijvoorbeeld alleen hun hoofd te bewegen. Samenwerken met de andere kinderen en bewegen in de ruimte is ook een onderdeel van de les. Verder worden er verschillende “dansjes” gedaan waar de leerlingen hun eigen beleving en fantasie in kwijt kunnen! Dit jaar werken we weer naar de grote leerlingenvoorstelling toe die plaats vindt in theater de Mythe.

De kosten zijn € 115,00 voor het gehele seizoen. Het is mogelijk om dit per halfjaar te betalen! Verdere informatie over betaling volgt na de proefles! Vindt uw zoon/dochter dansen zo leuk dat hij/zij nog wel een uurtje wilt dansen?! Dat kan, in overleg bij één groep hoger of lager! De kosten voor de extra les zijn € 90,00.

Kledingvoorschrift: Lekker zittende kleding waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen. Er kan gedanst worden op sokken of op gymslofjes. Deze les duurt 45 minuten.