Zumba

Voor de volwassenen is er Zumba, dit is een stevige latin dance work-out waar gedanst wordt op Latijns Amerikaanse muziek. Denk dan aan onder andere Merengue, Salsa, Reggaeton en Cumbia. In deze les worden dansjes gedaan die precies op de muziek gemaakt zijn, met de heupen bewegen staat hierin centraal! Deze les is toegankelijk voor iedereen die graag wil sporten, conditie wil verbeteren en het leuk vindt om tegelijkertijd lekker te dansen! Na een paar weken zult u merken dat uw lichaam en spieren soepeler worden. Aan het einde van de les trainen we de buik- en rugspieren door middel van een speciale Fitness Hulahoop. De hoepel is zwaarder en groter dan een gewone hoepel waardoor het Hulahoopen met een gewone hoepel niet te vergelijken is! Uiteraard wordt dit vanaf de basis uitgelegd zodat iedereen dit kan volgen!

Bij deze les wordt er gewerkt met een strippenkaart van 5 of 10 keer, deze is 15 weken geldig vanaf de datum dat u de strippenkaart koopt! De strippenkaart van 5 keer kost € 35,00 de strippenkaart van 10 keer kost € 55,00. De eerste strippenkaart kost u € 70,00 hier zit dan een Fitness hulahoop bij! De volgende kaart is dan uiteraard gewoon € 55,00! De strippenkaart is ook te gebruiken bij de Fitmix!

Kledingvoorschrift: Lekker zittende kleding waarin uw goed kunt bewegen, er kan gesport worden op gymschoenen (geen buitenschoenen). Neem voldoende drinken mee! Deze les duurt 60 minuten.

Opgeven voor deze les is verplicht i.v.m. maximaal aantal sporters. Er wordt gewerkt met een groepsapp waaraan u toegevoegd kan worden en u zo kan opgeven voor de les.

Proefles volgen? App dan even naar: 06-46567170